Tel :
011 25 43 77
Gsm :
0473 26 78 08

Over Ons

Verhuizingen Bijnens Valentin
Jarenlange ervaring, een uitgerust wagenpark en topservice. Dat is jouw garantie als je kiest voor Vervoer en verhuizingen Bijnens Valentin. Sinds 1960 verzorgen we nationale en internationale verhuizingen en transporten. Zowel voor bedrijven als particulieren, altijd met professionele medewerkers.

De meer dan 60 jaar ervaring in de firma wordt van generatie op generatie overgedragen in de familie. Elk van ons heeft een passie voor het vak, de bundeling van verhuizen en transporten maakt het eens zo interessant.

Wij gaan steeds vol vertrouwen klantgericht aan het werk, wij stemmen dan ook onze materialen, verzekering, .. af op uw benodigdheden. Enkel de familie is op het bureel terug te vinden, dus communicatie loopt steeds zeer snel en rechtstreeks met de juiste persoon. Geen van ons schuwt een logistiek probleem. Start u pas een nieuw project op of heeft

Directe communicatie:

U heeft aan één aanspreekpunt genoeg om ALLES te bespreken. Gaande van administratie en dagdagelijkse planning tot tarieven en projectbesprekingen, elk van ons is overal van op de hoogte.

Klantgericht:

Wij passen ons materieel en werkwijze aan op basis van uw behoeften.

Meedenkend:

Start u pas een nieuw project op of heeft u moeite met uw transportplanning? Wij denken graag met u mee en zoeken de juiste oplossingen.

Verzorgd materiaal:

Ons wagenpark ziet er steeds verzorgd uit opdat niet alleen wij, maar ook u een goede indruk maakt bij uw klant.