Tel :
011 25 43 77
Gsm :
0473 26 78 08

Privacyverklaring

Privacyverklaring
Geupdate op 30_07_2021.

Verhuizingen Bijnens Valentin
Kuilberg 7 - 3550 Heusden-Zolder
bijnens.valentin@telenet.be
Tel: 011 25 43 77
Gsm: 0473 26 78 08
BTW nr 0475302374
Verhuizingen Bijnens Valentin kan waar nodig persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Verhuizingen Bijnens Valentin en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een prijsberekening en/of offerteaanvraag op de website aan Verhuizingen Bijnens Valentin verstrekt. Verhuizingen Bijnens Valentin kan de volgende persoonsgegevens verwerken: - Uw voor- en achternaam - Uw e-mailadres - Uw telefoonnummer - Uw woonplaats - Uw CV
Om u een goed werkende website te leveren en de beste dienst te bieden, hebben we een aantal persoonlijke gegevens van u nodig. Deze persoonsgegevens gebruiken we alleen voor het doel waarvoor u ze aan ons verstrekt. Verhuizingen Bijnens Valentin verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen indien nodig, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Verhuizingen Bijnens Valentin bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
Verhuizingen Bijnens Valentin verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Op de website van Verhuizingen Bijnens Valentin worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Verhuizingen Bijnens Valentin gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
Verhuizingen Bijnens Valentin maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Nathing bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Verhuizingen Bijnens Valentin te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Verhuizingen Bijnens Valentin heeft hier geen invloed op. Verhuizingen Bijnens Valentin heeft Google geen toestemming gegeven om via Verhuizingen Bijnens Valentin verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar bijnens.valentin@telenet.be. Verhuizingen Bijnens Valentin zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
Verhuizingen Bijnens Valentin neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Verhuizingen Bijnens Valentin maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Verhuizingen Bijnens Valentin verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Verhuizingen Bijnens Valentin op via bijnens.valentin@telenet.be. De website op www.verhuizingenbijnens.be is een website van Verhuizingen Bijnens Valentin.