Transport

Met een uitgerust wagenpark en ervaren chauffeurs heeft Vervoer en Verhuizingen Bijnens een antwoord op iedere logistieke vraag. We verzorgen elk transport tot in de puntjes, nationaal én internationaal. Die totaalservice op maat wisten al heel wat klanten te waarderen.
Ons wagenpark is uitgerust met een zeer grote variatie zodat we voor elk transport een geschikte wagen hebben. We beschikken over wagens met een laadvermogen tot 15 000 kg en tot 22 pallets. Maar ook zijn er specifieke kleinere wagens om uw spoedtransporten uit te voeren.

Bovendien staan we erop dat onze wagens er zo goed mogelijk voorkomen. Dit is niet alleen een uitstraling die wij zelf willen overbrengen bij onze klanten, maar ook doen we dit om uw goede naam waar te maken bij uw klanten.

• Camionette:
Deze wagen is perfect voor uw spoedtransport met de ruimte voor juist één europallet of enkele colli’s.

• Meubelbak – Bakwagen – Aluvan:
Deze bestelwagen met laadbak en laadklep kan tot maximum 900 kg goed voor 8 europalletplaatsen.

• Kleine vrachtwagens:
Het ideale vervoersmiddel voor stadsdistributie of transporten van relatief grote hoeveelheden naar moeilijk bereikbare plaatsen.

• Grote vrachtwagens:
Is een oplegger te groot maar een standaard vrachtwagen te klein? Onze grootste wagens zijn de ideale oplossing. Met een laadvermogen van 22 pallets kan er al heel wat verzet worden.

• Zeilwagens – Bachéwagens - Huifwagens:
Hoe u het ook benoemt, een wagen met een schuifzeil aan de zijkant kan zeer handig zijn om bepaalde goederen te laden en te lossen. Onze zeilwagens zijn ook nog steeds uitgerust met een laadklep en een behulpzame chauffeur!
Heeft u een direct transport van A naar B of net een hele reeks goederen die van uw punt A naar een reeks bestemmelingen van B tot Z moeten, wij helpen u graag verder.

Als geen ander, zijn wij voorstander van transporten uit te voeren zonder de goederen over te laden. Eens uw goederen in onze vrachtwagen zijn geladen, mogen ze pas worden gelost bij de klant. Zo worden uw goederen niet onnodig overgeladen door veel te veel heftrucks en kunnen wij schade vermijden.
Onze chauffeurs en vrachtwagens zijn ook steeds voorbereid op het transport van gevaarlijke goederen. Heeft u slechts één colli die misschien zelfs vrijgesteld is van ADR of net een volle vrachtwagen met ADR-palletgoederen, onze chauffeurs zoeken de veiligste manier om uw klanten vlot te beleveren.
Met onze achtergrond als verhuisfirma zijn we het in ieder geval gewent om goederen met extra voorzichtigheid te behandelen. Wij zijn dan ook voorzien van bepaalde hulpmiddelen zoals verhuisdekens om materialen te beschermen. Heeft u nood aan een transport van hoogwaardige goederen? Laat het ons vooraf weten en we bereiden ons voor op uw specifieke materiaal. Wilt u ook zeker de juiste verzekering voor uw waardevolle spullen, bezorg ons de juiste gegevens en we brengen direct een gepaste verzekering in orde.
Als verhuisfirma spreekt het voor zich dat ook het transport van meubels tot onze specialiteiten behoort. Of de meubels nog ingepakt moeten worden en misschien zelfs uit de toonzaal moeten worden gehaald of net in het magazijn ingepakt klaar staan, wij helpen u graag verder.

Afhankelijk van uw werkwijze kunnen wij één verhuizer/chauffeur voorzien die uw team assisteert of kunnen wij net een gepast team voorzien dat al het werk op zich neemt. Moeten de meubels op verdieping geleverd worden? Geen probleem, we halen onze verhuislift erbij en maken uw klant tevreden.

Heeft u zelf plaatsgebrek? Wij nemen uw goederen in ontvangst, stockeren ze en leveren ze uit wanneer u wil en waar u wil!
Kan u structureel extra voertuigen gebruiken of moet u tijdelijke druktes opvangen? Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in distributie, laden & lossen steeds zelf, hebben al met verschillende documenten en scanners gewerkt en dragen in elk geval zorg om uw goederen.

Transport


Sinds 1960
3e generatie
Service boven alles

Wagenpark


Uitgebreid
Laadbrug
Modern en degelijk

Verhuizingen Bijnens Valentin

sinds 1960 - 3e generatie - service boven alles